Informatiedag Activity International
Werken en Reizen in het Buitenland met Activity International Werken en Reizen in het Buitenland met Activity International

 

ActivityInternational.nl is al ruim 30 jaar één van de grootste en meest betrouwbare aanbieders op het gebied van Werken en Reizen in het buitenland. Of je nu als backpacker geld wilt verdienen in Australië of Nieuw-Zeeland, als vrijwilliger aan de slag gaat in een ontwikkelingsland, het je droom is om apen te verzorgen in Afrika of au pair wilt worden in de USA, alles is mogelijk. En ActivityInternational.nl zorgt voor een uitstekende voorbereiding en een goede begeleiding.

Enkele voorbeelden uit het aanbod van ActivityInternational.nl:
- Lesgeven aan kinderen op Bali;
- Werken op een project ter bescherming van leeuwen, olifanten en neushoorns in Afrika;
- Spaans leren en daarna assisteren in een sociaal project in Ecuador;
- Ultimate OZ; de perfecte start van je backpackreis door Australië;
- Een jaar lang zorgen voor de kinderen in een Amerikaans gezin;
- Een semester studeren aan een high school in het buitenland.

ActivityInternational.nl biedt haar doelgroep (in grote mate studenten maar ook steeds meer ouderen) een unieke ervaring. Voor iedereen die iets anders wil dan een standaard vakantie!

De leadvergoeding wordt gegeven voor een informatieaanvraag.

Shop description

Activityinternational.nl helpt iedereen (vnl. Nederlanders en Belgen) die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. Reizen met iets extra’s, waarbij men ervaart hoe het is om op een andere manier dan als gewone toerist te reizen. Activityinternational.nl heeft een breed aanbod van backpackersreizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlifeprojecten en au-pairwerk in het buitenland. Een tussenjaar, sabbatical of gewoon eens een ander soort vakantie? Bij Activityinternational.n bent u aan het juiste adres.

Activityinternational.nl heeft al ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van (werk)reizen. Boeken bij Activityinternational.nl heeft -ten opzichte van andere organisaties of zelf een reis regelen- een groot aantal voordelen:

- Breed aanbod
- Flexibiliteit
- Partnerorganisaties
- Hulp bij de voorbereidingen
- Workshops en taalcursussen

 

Activity International - De wereld aan je voeten