Welkom bij de Lifeplus-gemeenschap

Onze gemeenschap

De Lifeplus-gemeenschap is een divers en wereldwijd gezelschap van mensen met de meest uiteenlopende achtergronden, mensen met een gedeelde passie voor holistisch welzijn en de motivatie om deze passie met anderen te delen.


U hoeft zich niet bij onze gemeenschap aan te sluiten om een bestelling te kunnen plaatsen. U hoeft alleen maar een account aan te maken en uw producten te selecteren. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Wij zullen deze nooit verkopen of delen met andere personen dan de medewerkers die uw bestelling moeten verwerken, en natuurlijk met het lid in wiens gepersonaliseerde winkel u de producten hebt gekocht. Zij willen u namelijk bedanken en uw eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Wees uzelf, volkomen natuurlijk

Netwerken doen we van nature. Als u enthousiast bent over iets, is het volkomen normaal dat u dit wilt delen met de mensen in uw omgeving. Zij delen het vervolgens binnen hun eigen kring en op die manier groeit het totale netwerk.

Lifeplus stelt u in staat inkomsten te genereren door te doen wat u van nature doet. Dit is geen verborgen valstrik: u hebt geen voorraden die u moet beheren, u hoeft geen pakketten te kopen en u betaalt geen kosten. Geen ongewenste verrassingen.

Ons systeem is flexibel. Het is ontworpen om comfortabel en moeiteloos in uw dagelijks leven te passen. Of u nu nieuwe producten wilt uitproberen, extra geld wilt verdienen of een volwaardig inkomen wilt opbouwen binnen werktijden die u zelf bepaalt, de Lifeplus-gemeenschap kan u daarbij helpen. We bieden verschillende manieren om deel te nemen en te verdienen, zodat u uw ervaring kunt afstemmen op uw eigen doelen en uw persoonlijke niveau van comfort. Meer informatie

Iedereen kan het. Zo hebben we het tenslotte ontworpen. Bij Lifeplus maken we geen gebruik van agressieve verkooptactieken en nietszeggende claims. We delen ons verhaal gewoon met anderen, op een sympathieke, vriendelijke en natuurlijke manier. Als iemand geen interesse heeft, gaan we weer verder.

Alle bestellingen kunnen tot uiterlijk 30 dagen worden geretourneerd zonder dat u een toelichting hoeft te geven, dus probeer onze producten uit en meld u zonder enig risico aan. U kunt een team opbouwen of niet: hoe betrokken u wilt zijn bij de Lifeplus-gemeenschap bepaalt u zelf.

Hebt u vragen? Bel of e-mail ons op mail. Wij beantwoorden zelf onze telefoons. We maken minimaal tot geen gebruik van automatisering of robots, u hoort alleen vriendelijke stemmen van mensen die uw taal spreken.

Mocht e vragen hebben ik ben altijd te bereiken via andre.canario@gmail.com of mobiel via 0034690291113 dan kan ik je doorverwijzen naar Eric-Jan Verdoold